Tai sitten ei. Oman navan jälkeen hieman koiran napaa:
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1490968

Hyvä että edes jonkinnäköiset tuomiot saatiin aikaiseksi, mutta kovempaa olisin odottanut. Esimerkkitapaus jne. Noh, ei auta kuin toivoa että nämä törkeät talousrikolliset edes saisivat kovemmat tuomiot. Vaikka ne tuomiot eivät konkreettisesti tuosta koiratappelusta tulekaan, niin joutuvatpa vastuuseen edes jostain.

Sapettaa. Mutta minkäs sille mahtaa, että koira on oikeuslaitoksessa vain koira. Esine.

Itseäni tuo koko homman julkituonut dokkari riipaisee kovin syvältä, onhan mulla itselläni tuollainen "potentiaalinen tappaja" kotonani. Viime viikolla liikkeessäni asioi nuori nainen, jonka naapuriin oli hankittu pitbullin pentu. Nainen kertoi pelkäävänsä ja kammoavansa tuota pentua, sillä dokkarihan antoi kuvan siitä miten pitbull (ja rinnastan tähän myös amstaffin, sillä kieltomaissa näiden rotujen välillä ei eroa tehdä) on suunniteltu vain ja ainoastaan tappokoneeksi. "Hivenen" asiasta surullisena totesin tytölle vain että "Niin... mullahan on kotonani amstaffi." Ja tietysti mun piti pitää oma puolustuksen puheenvuoroni.

Mutta hei, pyydän, sinä, joka ajattelet pitin ainoastaan tappokoneeksi. Ole kiltti, äläkä kerro minun koiralleni, että tuon sängyllämakaamisen sijaan sen tulisi olla juoksentelemassa ympäri kyliä etsimässä raadeltavia.Minä olen paljon tyytyväisempi siihen kainalo- ja lenkkikaverina kuin kaikkien kammoamana tappajana. Onneksi näillä leveyksillä ei pahemmin rotuennakkoluuloihin kuitenkaan törmää, paria pientä poikkeusta lukuunottamatta.

Vaikka onhan tuo ny ihan hirveen pelottava. Huhhuh.
nukkusalli.jpg