Joo.
Musta alkaa pahasti näyttää siltä että joku korkeampi voima johdattaa mua tuonne naapurikaupunkiin oikein urakalla.

Alunperinhän tarkoitus oli siis, että Tornion liikkeen työntekijän jäädessä äitiyslomalle, palkataan Tornioon ihan uusi työntekijä. Pieni Kornie-tyttönen saisi siis jäädä Kemin liikkeeseen ja pääsisi kuukausipalkkalaiseksi SILLÄ EHDOLLA että kävisi Torniossa tekemässä viikkovapaan ja lomitukset. Homma roger, meikä suostui. Ja hymistelin mielessäni, aijjai, kuus ja puolsataa neliötä tilaa mun ja työkaverin käyttöön, kokopäivätyö isossa hienossa liikkeessä mukavien asiakkaiden kanssa. Aijjai ku on makiaa.

Kunnes...

Tänä aamuna pomo sitten saapasteli liikkeeseen about vartin yli kymmenen. Ohjasi mut keittiöön ja totesi että homma on kuules niin että sulla alkais maanantaina kuukausipalkkalaisen duuni..
                      ...TORNIOSSA...

Silmät teelautasina punnitsin sitten hetken vaihtoehtoja. Loppujenlopuksi valinta oli helppo - jos pitää valita haluanko jatkaa nykyisellä kahdenkymmenen tunnin viikkovauhdilla ja syödä aina kuun lopusta kynsiä, vai tehdä oikeita töitä viis päivää viikossa Torniossa "oman liikkeeni herrana", tokihan mä valitsen jälkimmäisen vaihtoehdon.

Tässä sitä nyt sitten ollaan. Miettimässä. Kemi vai Tornio? Tornio vai Kemi? Kemi vai Tornio?
Noh. Jospa sitä kattelis kuinka ihanaa noilla Salmelan liikenteen UPEILLA, MODERNEILLA JA IHANILLA busseilla eestaas rullailu on. Jos se alkaa rassata oikein urakalla ei mulle jää muita vaihtoehtoja kuin pakata (toisen kerran vuoden sisään) kamani ja koirani ja karistaa rakkaan kotikaupungin pölyt jaloistani. Siirtyä tuonne pahuuden pesään, Tornioon. (Sori mahdolliset Torniolaiset lukijat. Tää on vähä semmonen insidejuttu tää, no hard feelings...)

Kyllähän mulla Torniossa asuu vissiin kolme kaveria... Ehheheh. No joo. Onneks(?) näiden kaupunkien välimatka nyt ei oo ku parikymmentä kilsaa. Mutta silti... Ärgh. Onhan tämä nyt taas.

Lauri Tähkää lainatakseni:
"Nuaren likan elämä se on niin monenlaasta
välistä on suru syrämessä ja välissä on irti maasta..."

Jjjjjep. Jepjep.