Hitto mä en kestä tätä kuumuutta enää. Satais nyt, edes yhtenä päivänä, oikein kunnolla. Onneks ei sentään tarvi olla töissä ennen torstaita.

Venytyttää ja vanututtaa, ei huvita tehdä mitään. Pitäis siivota, pitäis pestä pyykkiä, pitäis pitäis pitäis pitäis. Ja mitään en saa aikaiseksi. Hohhoi.
Tosin, pyykkiä ei voi pestäkään ainakaan viikkoon. Kellarissa tehdään asbestiremonttia, joten pesutuvalle ei oo asiaa. Toisaalta ärsyttää, mutta samalla mietin, "Ihan ku sää nyt oikeesti oisit JUST nyt sitä pyykkiä edes mennyt pesemään, kunhan keksit tekosyitä sille mikset pyykkää."

Haaaaaaaaaaaaukotuttaa, tympii, hikoiluttaa. Naamakin on kuin petolinnun perse, kuumuus ja hiki saa ihon kukkimaan jatkuvasta puunaamisesta huolimatta. Hiukset lässähtelee pitkin päätä, teki niille mitä tahansa. Otsatukka pitäis puunata kaks kertaa päivässä että se näyttäis edes hetken siistiltä.

Kesää ja lämpöä ei sais muka kirota. Vitut, mun puolesta tänään sais tulla vaikka ydintalvi (ja ylihuomenna sitten taas kesä. Kunhan hetkeksi helpottaisi).

Ja päässä soi: Johnny Cash - Ring of Fire