Huhhei, tuli sitten eilen taas vähän humpattua. Vähäks aikaa riittää ehkä. Meinaa puskea krapulahikeä pintaan ja joka nurkan takana näkyy mörköjä, kunnon delirium siis.

Kyllä tää tästä.
Käytiin tietovisailemassa Koodissa (Hellät meisselit ftw!), yhtään kierrosta ei voitettu mutta kivaa oli silti.Visan jälkeen mentiin Kukkoon ja sieltä Corneriin, hämäriä muistikuvia siitä että oon taas puhunut liikaa ja ohi suuni, mutta eipäs anneta sen masentaa :D . Tällä kertaa en sentään oksentanut! (Tosin olin viljellyt tietokonepöydän alle ranskalaisia, oon ilmeisesti ajatellut että niistä vois vaikka kasvaa sellanen sievä ranskispuu...Koira hoiti siivoamisen.)

Aamupalaksi vedin kolme kuppia kahvia että aivot heräis. Katoin Casino Royalea (huono idea krapulapanetuksessa, ei helpottanu yhtään. Mikähän helvetti siinä väkivallassa oikein kiehtoo?), kävin suihkussa, yritin jopa koiran kanssa lenkkeilyä mutta tuuli on sen verran hyytävä että sesseäkään ei kiinnosta olla ulkona.
Hullu olo, krapula tuntuu enää suurimmaksi osaksi väsymyksenä, mutta silti on olo että tarvis jotain äksöniä. Hulllllluna pitäs tehä jotain, istua vaikka likkojen kans kahvilla ja juoruta. Yksin tässä kotosalla tuntuu siltä ku pitäis koko ajan pyöriä vaikka tällä tuolilla ympäri että ois jotain tekemistä. Jalat vipattaa iha hulluna, kevätkihinää on jälleen siis havaittavissa. (Ja ei, edelleenkään kevätkihinä ei tarkota satiaisia!)
Kai se perhana pitää raahautua vaikka lenkille ku ei muuten tuu mistään mitään. Oon näemmä halkonu sormenikin eilen, mihin lie telonut. Hohhoijaa.

Nyt soi: Transplants - Madness