Provinssi oli ja meni, Nine Inch Nails oli paras ja hienoin ja muutenkin uskomaton. Muuta parhautta oli mm. Turbonegro ja Mew perjantaina sekä Marilyn Manson lauantaina.

Vituttaa muuten nää koirahommat. Tai siis, koirahommat ei sinänsä vituta, mulla on maailman ihanin ja paras kasvattaja ja mukavia kavereita koiraharrastuksen parista mutta vittu että niiden joidenkin mätien omenoiden pitää pilata kaikki. En jaksa enempää tässä puida mutta sanonpa vielä kerran että vi-tut-taa.

Lasitkin on ihan likaiset. Äsken käytettiin Salli ulkona ja komensin sen sitten about kuuden metrin päästä istumaan. Joo, se meni maahan. Ei se edes OSAA maahan- käskyä.. heh. No joka tapauksessa se makasi maassa ja odotti hienosti että pääsin kohdalle. Vapautin sen ja.. POING, se pomppasi suoraan otsalohko edellä mun poskeen pahki. Varmaan huomenna poski mustana, kiva töissä selitellä asiakkaille jotta "Joo koira mojautti..".

Oli muuten viime lauantaina Voimahalin Meri-Lappi miittikin. Oli ihan ällyyttömän kivaa, paikalla olimme Minä, Lily (Kielo), Frenchie, tikruli ja sofie. Vierailevana tähtenä napattiin Snookerista vielä mukaan PP:n puolelta ainakin Frenchielle tuttu cofein. Ensin mentiin Kielon kanssa Corneriin odottelemaan muita jotka kävivät ennen miittiä Huviretkessä syömässä. Cornerissa aloiteltiin mukavaan tahtiin oluen otto, siitä siirryttiin Myllyyn katsomaan Kotiteollisuutta (alunperin minä olin ainoa jonka piti Myllyyn edes lähteä, jotenkin ne tytötkin sitten tuli houkuteltua mukaan, hahaa!). Myllystä jatkettiin vielä Snookeriin ja sieltä Pohjolaan.

Tuli vedettyä kunnon urpokännit, Kielon kanssa ollaan Pohjolan alakerrassa tanssittu ja laulettu Frederikin Volgaa päät punaisina, sen jälkeen yläkertaan tanssimaan hitaita kaljatuopit kädessä. Mentaliteettina "Vittu et ollaan kännishä. Otetaanko vielä yhet?".. Seuraavaa miittiä kaavaillaan nyt pienimuotoisesti Zen Cafen keikalle 22.7., saa vaan nähdä onko mulla rahaa lähteä koko keikalle.

Toissapäivänä käytiin vihdoin heittämässä talviturkitkin pois, vesi oli ihanan lämmintä, paarmat vaan kiusasi ja häiritsi rannalla löhöilyä. Eilen otettiin sitten uusiksi eväiden kanssa.

Teki hyvää vähän rentoutua, alkaa työputki jo muutaman päivän jälkeen puuduttaa kun oli parin kuukauden aikana ehtinyt tottua viiden-kuuden päivän kuukausityötahtiin. Mutta ei auta valittaa, hyvä että edes on töitä.

Perjantaina juhlitaan Kimmon kanssa viisivuotispäivää, ajateltiin käydä syömässä ja tivolissa. Kahden viikon päästä on jo Tornion koiranäyttelykin, saa nähdä paraneeko likan turkki siihen mennessä kokonaan, on kyllä onneksi alkanut jo toipua ihan mukavasti juoksun jälkeisestä hormonihässäkästä. Ja eihän tuo amstaffi mikään turkkirotu ole, onneksi.
Jännittää vaan miten Salli käyttäytyy kehässä, työtahdin takia on jäänyt kotitreenaaminenkin todella vähäiseksi, onneksi ehtii olla pari mätsäriä ennen tuota virallista näyttelyä, ehtii hakea vähän kokemusta.

Vaan nyt taidan hakea lasin vettä ja painua suihkun kautta pehkuihin, on niin kuuma ettei ajatus enää kulje.. huh hellettä!