Tai näin mä ainakin väitin viime viikonloppuna, muistaisinpa miksi ja mistä se keskustelu lähti. Kyse oli kuitenkin PepsiMax-juomasta -Maximum Sugar - No Taste..

Eli siis viime viikonloppuna oli DBS-urkkapäivät, ja ihan helvetin mukavaa ja loistavaa. Perjantaina hyppäsin aamujunaan ja huristelin Seinäjoelle Hennan ja Jarkon hellään huomaan, josta sitten matka jatkui kahden auton voimin kohti Keräkankaretta. Paikanpäällä korkattiin oluet ja bileet saatiin alkuun. Tuli lauantaina jopa saunottuakin pitkästä aikaa, sitä kun ei tämän hiuskuontalon kanssa kovin usein mielellään harrastele. Porukkaa oli paljon ja meininki oli katossa, ilolientä kului. Lauantaina käytiin aamulla myös katsomassa Marikan ja Tommin kanssa kun Riina vei Pertin luonnetestiin, josta se upea koirapoika veti uskomattoman hienot 249 pistettä. Sellaista työskentelyä oli ilo seurata.

Sunnuntaina koko poppoo oli sitten vähän kalpeena hiljaa, mutta kun päästiin illalla Seinäjoelle piti meidän Hennan kanssa käydä ottamassa parit tasoittavat vielä... mitä jatkui sitten aamuyön tunteihin saakka *nauraa*.

Kaikinpuolin oli siis loistava reissu, ISO kiitos teille kaikille jotka olitte paikalla, ootte parhaita. (En mää huonojen tyyppien kans alasti kirmailiskaan..)

Ja nyt soi: Franz Ferdinand - Well That Was Easy