Päähän siis. Ihan jumalaton jysäri taas, eikä oo herkkua olo muutenkaan. Aivastuttaa jatkuvasti, räkä valuu ja palelee. En aatellu kuitenkaan tulla kipeäksi ku torstaina ois lähtö Seinäjoelle ja sieltä perjantaina Helsinkiin pippaloimaan ihanien ihmisten kanssa viikonlopuksi. Sitäpaitsi mulla on töitäkin, en mä nyt halua tulla kipeäksi.

Ens viikolla on luvassa työhaastattelua, saa nähdä miten menee. Toivottavasti hyvin.. luonnollisesti.

Käytiin eilen Kielon ja Nainan kans istuksimassa Hevikaraoken parissa taas Snookerissa, oli ihan kivaa. Kumma sinänsä ettei tehny lainkaan mieli kaljaa, join vaan yhden oluen ja kossuvissyn, sen jälkeen lopahti into ja keskityttiin kasailemaan puhelinseksikasoja siihen pöydälle meidän luureista. (Hehaaa, tosi kehittävää, tytöt! *nauraa* )Naina siitä jatkoi sitten vielä Pohjolaan, minä ja Kielo lähdettiin meille jo vähän jälkeen kakstoista ja yhden aikaan heitettiin Kimmon kanssa Kielo kotiin.

Kaikin puolin oli ihan kiva viikonloppu, perjantaina käytiin Kielon kans ottamassa parit oluset ja rentoiltiin vaan, eilen oli töissä niin hässäkkäpäivä että meni koko työpäivä ohitse yhdessä hujauksessa. Nyt pitää vain toivoa että ei iske päälle tämä flunssanpoikanen oikein urakalla.

Ja nyt soi: Zen Cafe - Särkylääkkeet

Toivoin että kaupunki ois kadonnut ja minä sen kanssa, oli selkä raavittu ja kaula suttua..