Jumalauta! 22.11. nollaseittemän, Torniossa sataa kaatamalla. Aamulla töihinlähtiessä raahustin bussiasemaa kohti, tiet peilijäässä ja pinnalla vettä. Ei ollu vain yks tai kaks kertaa kun olin olla turvallani tien päällä. Nainan kanssa eilen tekstailtiin, ja ihmettelin kun se valitteli paskaa ilmaa - mullahan paistoi täällä aurinko. Nyt se kostautui sitten, varmaan Kemissä paistaa tällä hetkellä sitten arska kun täällä tulee vettä kuin sieltä kuuluisasta Esterin pebasta. JumaLAUTA!

Tänään on ollu vähän hoppuisempi päivä, nyt sentään hetkeksi ajattelin istahtaa ja päivitellä ajankuluksi vaikka tätä blogia. Siivota pitäisi, kun on kerta edes vähän saanut täältä liikkeestä tavaroita vähemmäksi. Mutta kun ei nyt oikein jaksais. Tai jaksais, virtaa ois, mutta se ittensä liikkeelle saaminen tuntuu taas olevan tooooodelllaaaaa vaaaiikeeeaaaaaa.

Ulkona on niin pirun pimeää, ärsyttää kun hetken ehti jo olla niin ihanaa, pakkasta ja lunta ja täyskuu ja aaauuuuuuuuu, kaikkea muuta kivaa. Noin niinku sään puolesta siis. Ja nyt sitten taas sataa vettä kaatamalla ja kaikki lumet sulaa pois. Mielikin on ihan musta ja harmaa tuollaisella kelillä.

Onneksi sentään lauantaille mulle ehdoteltiin leffailtaa, ennen leffojen katsastusta voitais kuulemma katella ne muutamat Housen kolmoskauden jaksot boksilta mitkä mulla on tähän mennessä vielä näkemättä. Uh, ystävät on vaan niin parasta <3 . Josko sitä olis sitten kolmannen viikonlopun putkeen koskematta kuningas alkoholiin.

Ja toinen "onneksi" -asia tällä viikolla on ollut Mokoman uus sinkku, Marras, jota soitetaan Radio Rockin Rautaa vai roskaa- äänestyksessä ennakkosoitossa joka arkipäivä kello seittemäntoista. MIKÄÄN ei oo ollu tällä viikolla parempaa kuin lyödä liikkeen ovi lukkoon kello viis, läpsäistä laput korville ja asettaa taajuus Rockille. Se biisi on kyllä ehdottomasti rrrrrrrautaa, mielenkiinnolla odottelen ens keskiviikkoa kun levy julkaistaan kokonaisuudessaan. Vaika Marras onkin aika "tyttöbiisi", niin hitto vie että se osuu mulla kyllä luihin ja ytimiin. Tosin, miehän olen tyttö. Ainakin viime tarkistuksella vielä olin. 

Ooo, Lounais-Lappi tiesi kertoa että Stardustikin tulisi ensi-iltaan huomenna.Jospa sitä sitten vielä vaikka sunnuntainakin vääntäytyisi elokuviin. Oevoe. Jos sinne sais sitten vaikka seuraakin houkuteltua. Tänään joka tapauksessa tietovisa. Alli ja Selluliitit on tänään vaan hieman vajaavainen, Naina kun ei pääse tulemaan ja Kirsi on töissä, joten olemma näillä näkymin Peten kanssa kahdestaan joukkue. Jospa vaikka yllätettäisiin kaikki ja vedettäs täydet pisteet joka kierrokselta! HA! Met olema niin fiksuja...

Huomenna vois mennä töiden jälkeen salille. Ainoa vika tässä kuukausipalkkalaisuudessa on se, että oon niin myöhään kotosalla ja bussimatkat on oikeesti tosi väsyttäviä. Vaikka oisin pirteä kuin peipponen töistä lähtiessä, niin bussissa iskee väsymys. Salille vääntäytyminen sellaisen jälkeen meinaakin olla vähän hankalaa, mutta toistaiseksi ainakin on sujunut ihan hyvin. Painokin oli taas tullut kilon alaspäin, joten ei tässä nyt ihan allikkoon olla menossa.

Blaablaablaa, lässynlässyn läpätilää. Tulipahan paapatettua!

Nyt soi: Urge Overkill - Girl, you'll be a woman soon