Joo, kuten otsikosta voi ehkä päätellä, mulla on TAAS tylsää.

Vedin äsken naamaani puoli levyä suklaata, vaikka tarkoitus oli olla syömättä MITÄÄN hyvää tänään. No, vastapainoksi join puoli litraa vichyä joten saan varmaan ainakin pari palasta anteeksi.

Käytettiin tänään koiravanhusta lääkärillä nisäkasvaimen vuoksi. Lääkäri oli sitä mieltä että leikkaamaan ei välttämättä kannata ruveta leviämisriskin vuoksi. Ja onhan lähes kolmetoistavuotiaan koiran nukuttaminen aina riski.

Selkää särkee ja tympii vaan. Oikeasti haluttais lähtä sinne Kokkolaan, mutta jotenki en vaan kehtaa kysyä Ilkalta että huolisko se mut sinne. Ois vaan niin kiva päästä taas vähäksi aikaa pois täältä. Siis, tässä kaupungissa ei oo mitään vikaa, mun elämässä ei tällä hetkellä oo mitään suurempia vikoja mutta.. silti. Tekis vaan mieli päästä johonkin.

Ja asiasta kukkaruukkuun - Salli on ollu ihan uskomaton pari päivää. Lenkillä käydessä se on käyttäytynyt todella hyvin, seuraa hihna löysällä ja toimii mun kanssa muutenkin todella hyvin. Sunnuntaina montuilla ei tarvinnut kuin vihjata niin likka tuli luokse todella hienosti ja käyttäytyi muutenkin kuin mallikas koirakansalainen! Saa nähdä mitä meistä vielä parivaljakkona kehittyy tulevaisuudessa, pitkä matka vielä yhdessä kuljettavana.  Nyt on mukavasti aikaakin reenailla kun en oo enää töissä.

Vaan nyt kyllä saa taas näpyttely riittää kun keho huutaa suihkuun.